Siemensma zorgt al meer dan 32 jaar voor meer woonruimte.

Hoeveel dakkapellen en dakopbouwen ze op daken hebben gezet? De tel zijn ze bij JS Siemensma allang kwijt. Ze zijn in al die jaren niet alleen een bekende naam geworden in onder meer het plaatsen van dakkapellen, het creëren van alle soorten ruimtewinners in woningen is hen in al die jaren vaak toevertrouwd.

De sleutel tot dit succes is een modern familiebedrijf met een sterk team achter zich. Joop Siemensma startte het bedrijf in augustus 1986. Het bedrijf is gevestigd aan de Brink 10 te Beverwijk.

Kwaliteit is erg belangrijk, evenals een groot aanbod in materialen, kleuren en stijlen

Bij Siemensma denkt men mee om voor een zo gunstig mogelijke prijs kwaliteit en een optimaal resultaat voor de klanten te krijgen. ”We merken de laatste jaren dat mensen zich realiseren dat het uitbreiden van de eigen woning vaak goedkoper is dan een groter huis te kopen. Zo is het creëren van meer ruimte op zolder vaak al relatief eenvoudig te realiseren met een dakkapel of dakopbouw. Er zijn zelfs dakopbouwen mogelijk die zo groot zijn dat er een volwaardige nieuwe etage van de zolder gemaakt wordt. Over de nok heen, wordt dat genoemd.” Ook kan het bedrijf een extra etage op een huis met een plat dak maken. De meerwaarde en de ruimte die hier door ontstaat zijn enorm.

simensma-aannemersbedrijf-beverwijkNieuws historie

Jubileum: Dertig jaar aannemersbedrijf JS Siemensma

logo-aannemersbedrijf-siemensma-30-jaarBEVERWIJK – Aannemersbedrijf JS Siemensma bestaat dit jaar precies dertig jaar. Een solide familiebedrijf, dat beschikt over alle kennis, kunde en keurmerken op het gebied van bouwen. Voor het plaatsen van een dakkapel, maar ook het verzorgen van een complete op- of aanbouw is men hier al drie decennia lang aan het juiste adres.Het is de bouwtechnische kennis van het gespecialiseerde team, die een duidelijke meerwaarde voor de klanten heeft. Els Siemensma: ,,We komen naar de klanten toe om de situatie te bekijken en we luisteren naar de specifieke wensen die er leven. Dan brengen we een gedetailleerde offerte uit, waarmee men nooit voor verrassingen komt te staan.’’ De constructies worden goed doordacht, zodat ze voldoen aan alle eisen en berekend zijn op eventuele toekomstige uitbreidingen.

Aannemersbedrijf JS Siemensma draagt niet alleen zorg voor de bouwtechnische aanpassingen van het pand, maar realiseert desgewenst ook de complete afwerking tot in het kleinste detail. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een gunstige prijsstelling gaan er hand in hand. Ook in deze branche zijn er volop nieuwe trends waarneembaar. Els Siemensma: ,,We plaatsen tegenwoordig steeds vaker een dakopbouw. We creëren daarmee als het ware een extra verdieping op bestaande bouw. Ook het aanvragen van de benodigde vergunningen en het plaatsen van de technische installatie wordt door ons verzorgd.

Ook populair is het uitbouwen van bijvoorbeeld een woonkamer, met openslaande deuren naar de tuin.’’ Voor uitgebreide informatie kan men op www.jssiemensma.nl terecht, of bel: 0251 213017.

Het bedrijf is gevestigd aan de Brink 10 in Beverwijk.

Maatschappelijk betrokken!

Siemensma Beverwijk

Als lokale ondernemer vinden wij het belangrijk te delen met onze omgeving. Zodoende zijn we betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten, sponsoring voor verenigingen en organisaties en staan we ons steentje bij waar nodig.

Zo ook op de foto hierboven, deze bolderwagen heeft JS Siemensma gesponsord en geschonken aan de Stichting Welzijn Beverwijk, onderdeel Peuterspeelzaal Calimero in Beverwijk. De bolderwagen is door Scholten Reclame voorzien van een “Siemensma jasje”. Want Aannemersbedrijf Siemensma staat klaar voor jong en oud!